Få adjunktvejledning – støtte i lektoranmodningsprocessen eller pædagogikum

”Hanne Kidde har helt fra starten været en vigtig del af adjunktuddannelsen på Danmarks Medie og Journalisthøjskole. Hun har både været en af hjørnestenene ift. at få etableret en fælles grundviden om pædagogiske og didaktiske teorier og modeller, hjulpet med udvælgelse af relevant litteratur, og så har hun fungeret som både oplægsholder på vores adjunktværksteder og ekstern vejleder på slutspurten på adjunkternes lektoranmodninger. Både som oplægsholder og vejleder har Hanne med sin konkrete og direkte form været en sikker støtte for adjunkternes uddannelse.”
Nikolaj Christensen
Chefkonsulent og ansvarlig for adjunktuddannelse og lektorkvalificering på Danmarks Medie og Journalisthøjskole.

Som underviser på en gymnasial eller videregående uddannelse har du ikke nødvendigvis en pædagogisk uddannelse. Alligevel forventes det, at du selvstændigt er i stand til at planlægge, gennemføre, evaluere og udvikle din undervisning.

Sideløbende med din undervisning skal du måske gennemføre pædagogikum eller lektorkvalificering, hvor du kritisk og konstruktivt skal kunne redegøre for de pædagogiske og didaktiske overvejelser, der ligger til grund for din undervisning.

Som nyansat adjunkt får du tildelt en vejleder, der måske også er din kollega. For nogle kan det imidlertid opleves som modsætningsfyldt at skulle indgå i en ligeværdig kollegarelation og samtidig indtage rollen, som den der er under oplæring. Det kan være udfordrende, at skulle sætte ord på måske mindre vellykket undervisning – endda med pædagogiske og didaktiske begreber og teorier – over for en vejleder fra eget miljø.

Jeg har fungeret både som adjunktvejleder og bedømmer af lektoranmodninger. Som lektor i didaktik og pædagogik kan jeg både hjælpe dig med at få styr på din undervisning og vejlede og give feedback på din lektoranmodning.

Jeg tilbyder vejledning, oplæg eller undervisning til enkeltpersoner eller grupper – en slags didaktisk spejl i teori og praksis.

Jeg har både erfaring med at vejlede face to face og give feedback på udsnit af lektoranmodninger, som jeg får tilsendt. Det konkrete forløb aftales, når du henvender dig.

Find din egen handlekraft.

Ring nu og aftal nærmere med mig på mobil 22 48 54 93 eller send en mail til hanne@kidde.dk eller booke en tid her

Kære Hanne.
Du kan skære igennem komplekse forhold og ind til sagens kerne, opstille mulige valg i vanskelige situationer og formidle vanskeligt og meningsfuldt stof.
Helene
Pædagogisk konsulent
Kære Hanne
Jeg vil bare fortælle dig, at jeg fik afleveret min lektoranmodning i fin stil - og har netop fået den godkendt. Så jeg er glad og tilfreds.
Tusind tak for din vejledning, det var guld værd at få dine kritiske og konstruktive skub. Man kan næsten se dine aftryk i det, de i bedømmelsen fremhæver som godt.
Nu går jeg på sommerferie med den bedste samvittighed i verden.
Tak for denne gang - og god sommer til dig.
Venlige hilsner
Lene
Lektor
Scroll til toppen

Kontakt mig

Stig Kidde - _20B3326

Find din egen handlekraft.
Ring nu og aftal nærmere med Hanne eller book en tid her

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.