Coaching og vejledning for lærere og undervisere

Jeg råber lige hjælp, skrev Søren til mig i en lang SMS. Søren er folkeskolelærer og var kommet i konflikt med 3 piger fra 8. klasse, en af pigernes mor, en kollega og skoles leder. Efter to telefonsamtaler skrev Søren til mig: De værktøjer du gav i telefonen er uvurderlige for mig, du tvang mig til at tænke igen. Du hjalp mig igennem en udfordring som jeg næsten ikke kunne overskue.
Søren
Folkeskolelærer

Har du også brug for hjælp til livet som lærer i skolen eller gymnasiet eller som underviser på en videregående uddannelse, så kan jeg, der selv har undervist i mange år hjælpe dig. Jeg kender denne verden indefra og de problemstillinger, du møder i hverdagen som underviser.

Uanset om du har mange års undervisningserfaring eller er nyuddannet lærer eller adjunkt på en ungdomsuddannelse eller videregående uddannelse forventes det, at du agerer professionelt og med overblik fra dag ét.

Som erfaren underviser ved jeg, at underviserjobbet er noget af det mest givende, man kan foretage sig, men også at det kan være stressende, anstrengende eller måske ligefrem ensomt. Som trivselskonsulent for mine undervisningskollegaer har jeg hjulpet dem med en lang række forskellig artede problemstillinger.

Det er dig der definerer problemet, men det kan fx dreje sig om støtte til at

 • skabe større arbejdsglæde – mindske stress og udbrændthed
 • finde balancen mellem arbejde og familie/fritid
 • planlægge og udvikle din undervisning – dine didaktiske kompetencer
 • forbedre din klasseledelse og relationsarbejdet
 • lave undervisningsplaner
 • indgå i teamsamarbejdet
 • løse samarbejdsproblemer – konflikter med kollegaer eller ledelsen
 • facilitere arbejdet med at støtte gymnasielever eller studerende, der er pressede og bekymrede
 • skabe bedre inklusion
 • udvikle et godt læringsmiljø – også for de urolige eller stille elever
 • styrke forældresamarbejdet/skole-hjem samtaler
Der er ingen hurtige løsninger, men mange års erfaring med at få lærere og undervisere til at genfinde deres ressourcer, har vist mig at korte forløb med få, men intensive samtaler ofte kan være mindst lige så givende som længere forløb. Vi tilpasser selvfølgelig forløbet efter dine behov.

Samtalen foregår i en afslappet atmosfære, så du kan føle dig tilpas og tryg også selvom det, vi taler om, er svært.

I min tid som underviser har jeg både fungeret som lærer i folkeskolen, på videregående uddannelser (bl.a. læreruddannelsen), vejleder, coach, mentor, supervisor og pædagogisk konsulent. Jeg har desuden i en årrække været trivselskonsulent for mine kollegaer, hvor jeg har coachet og vejledt dem med både arbejdsrelaterede og personlige problemer.

Find din egen handlekraft.

Ring nu og aftal nærmere med mig på mobil 22 48 54 93 eller send en mail til hanne@kidde.dk eller book en tid her

Hej Hanne
Mange tak for god og solid vejledning. Jeg er så taknemmelig for din hjælp, de værktøjer du gav mig i går i telefonen er uvurderlige.

Du forstår at finde ind til det centrale i vanskelige problematikker – skåret ud i fine letforståelige bidder. Du tvang mig til, at tænke igen! Det er jeg dig dybt taknemmelig for! Du hjalp mig igennem en udfordring, som jeg næsten ikke kunne overskue – mange tak Hanne!
Søren
Folkeskolelærer
Kære Hanne.
Du er tydelig som menneske, troværdighed, “Klog kone” , med god og nuanceret retfærdighedssans, fantastisk god humor, lytter bagom ordene, besidder stor faglig viden/ solid faglighed, menneskekender, struktureret, har hjertet med i det du gør – gør det du føler for … , og er god til at sætte grænser og sige fra, og så kan du formidle tungt stof med humor og en lethed som er fængende
Anette
Souschef på en skole
Scroll til toppen

Kontakt mig

Stig Kidde - _20B3326

Find din egen handlekraft.
Ring nu og aftal nærmere med Hanne eller book en tid her

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.