Mit navn er Hanne Kidde, og hos mig møder du både medspil og modspil i en afslappet og ligeværdig atmosfære

Hele mit liv har jeg arbejdet med undervisning og uddannelse. Først som folkeskolelærer i specialundervisningen og almenundervisningen senere som lektor i læreruddannelsen, hvor jeg har undervist i de pædagogiske fag. Jeg har desuden undervist på efter- videreuddannelsen af lærere bl.a. på Diplomuddannelsen i Specialpædagogik og Praktikvejlederuddannelsen.

Sideløbende har jeg arbejdet som trivselskonsulent i læreruddannelsen og som pædagogisk konsulent bl.a. i folkeskolen og Danmarks Medie og Journalisthøjskole.

Som lektor har mit fokus især været pædagogik og didaktik (god undervisning) og inklusion. Se f.eks. min og Stinus Storm Mikkelsens artikel ”Sammen Alene – en lærers arbejde med inklusion” i Unge Pædagoger 2015 nr. 1.

Jeg har desuden været oplægsholder bla. på VUC, Kommunernes Landsforening, DPU, og i en lang række skoler og kommuner.

Jeg er uddannet certificeret coach, master i specialpædagogik, cand. pæd. i pædagogik og didaktik og oprindeligt uddannet folkeskolelærer.

Jeg er censor i ”Lærerens Grundfaglighed”, Praktik og Bachelorprojektet i læreruddannelsen og Pædagogisk Diplomuddannelse.

I dag har jeg en privat praksis, hvor jeg coacher, rådgiver og underviser studerende og lærere/undervisere med de personlige, sociale og faglige problemstillinger, de møder i relation til studiet eller jobbet som underviser.

Scroll til toppen

Kontakt mig

Stig Kidde - _20B3326

Find din egen handlekraft.
Ring nu og aftal nærmere med Hanne eller book en tid her

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.