Feedback fra klienter

Nogle udtalelser fra min funktion som trivselskonsulent på en videregående uddannelse

Hanne udfordrer og favner mennesker i én og samme bevægelse, har stor integritet, og er sej som bare pokker, går gerne imod strømmen hvis det påkræves, har skøn humor, er et meget kreativt tænkende menneske, en skønsom blanding af at lægge stor vægt på æstetik og så udfordre andre normer…, udpeger med stor sikkerhed og stemmestyrke uretfærdigheder i det nære sociale felt - og kæmper mod disse uretfærdigheder.
Og så er hun skarp, klog, fanden-i-voldsk, modig, empatisk, iscenesætter sig selv med ironisk distance og en lille urolig rastløshed nå, ja og så er hun omsorgsfuld!
Amalie
Seminarielektor
Kære Hanne
Jeg tænker med dyb taknemmelighed tilbage på de givende samtaler, vi har haft - ikke mindst da du hjalp mig videre efter min opsigelse. Hanne, du kan noget magisk med mennesker! Du er omsorgsfuld, vis, storsindet, skarpsindig og en stor humanist, generøs og skide sjov!!

Du har styrken til at:
• skære igennem i komplekse forhold og ind til sagens kerne
• formidle vanskeligt og meningsfuldt stof
• klargøre, skitsere og opstille mulige valg i vanskelige situationer
• kombinere ærlighed med indføling og anerkendelse

Jeg har i den grad profiteret af din:
• relationskompetence og følelsesmæssige intelligens
• afvæbnende og befriende sans for humor
• akademiske skoling, der kvalificerer dig til eksistentielle samtaler på utroligt højt niveau
åbne, inkluderende og nysgerrige tilgang overfor mennesker og andre måder at tænke på.
• din erfaring med (qua din opvækst) og indsigt i livets forskellige grundvilkår og menneskers skrøbelighed.
Mange hilsner
Helene
Pædagogisk konsulent
Hanne er analytisk skarp, humoristisk, empatisk, modig og skrap (på den fede måde :-)) Hun har personlig integritet, og en fin balance mellem det skrappe/konfronterende og det empatiske – på en klangbund af en stærk solidaritet/humanisme!
Merethe
Studievejleder
Kære Hanne
Hanne, du er tydelig som menneske, troværdighed, “Klog kone” , med god og nuanceret retfærdighedssans, fantastisk god humor, lytter bagom ordene, besidder stor faglig viden/ solid faglighed, menneskekender, struktureret, har hjertet med i det du gør – gør det du føler for … , og er god til at sætte grænser og sige fra, og så kan du formidle tungt stof med humor og en lethed som er fængende
Anette
Souchef på en skole
Kære Hanne
Tak for et spændende, givende og hårdt skoleår Jeg vil sige tak for ALT, du har været en vidunderlig underviser. I starten tænkte jeg – hold da op, hun bliver svær at danse med . Jeg var nok lidt bange for din kraft, for du er en kraftfuld kvinde. En fantastisk varm og kraftfuld kvinde. Du har givet mig så meget som jeg vil tage med mig. Og du var forstående og omsorgsfuld, da jeg ikke magtede mere – af hele mit hjerte TAK Hanne. Du var medvirkende til, at jeg kæmpede mig op igen og at vi alle 4 herhjemme har det godt. Tak, tak og atter tak, jeg vil gerne undervises et par år mere af dig.
Kærlig hilsen
Rikke
Studerende
Hej Hanne
I mine samtaler med dig har jeg oplevet dig som livsklog og ret grounded i dig selv, men stadig med evnen til at være usikker og søgende og være åben omkring det. Du er befriende usentimental og har en mild sarkastisk distance til verdens fortrædeligheder, inklusive dine egne. Du er seriøs og engageret i det du gør, men samtidig uhøjtidelig og med en indbygget disposition for at have en skæv, ligesom udefrakommende vinkel på tingene. Det gør dig analytisk skarp (og sjov). I hvert fald er du god til at relatere teori til praksis, praksis til teori med afsæt i din egen erfaring til det faglige og verden. Du har hjertet på rette sted, og det mærkes som en understrøm også i din analytiske distance. (Gad vide om det giver mening?) Du er god at snakke med, god til at lytte og se, og ikke bange for at give ren besked. Din styrke er det sammensatte: den nærværende distance, den analytiske følsomhed og endelig koblingen af det pædagogisk-faglige og det terapeutiske.
De bedste hilsner
Thomas
Forskningsmedarbejder
Hej Hanne
Mange tak for god og solid vejledning. Jeg er så taknemmelig for din hjælp, de værktøjer du gav mig i går i telefonen er uvurderlige. Du forstår at finde ind til det centrale i vanskellige problematikker – skåret ud i fine letforståelige bidder. Du tvang mig til at tænke igen! Det er jeg dig dybt taknemmelig for! Du hjalp mig igennem en udfordring, som jeg næsten ikke kunne overskue – mange tak Hanne!
Søren
Skolelærer

Kære Hanne
Jeg har hørt så utrolig meget positivt om dit oplæg på VUC om inklusion. Både lærere og ledelseskollegaer var meget begejstrede for dit oplæg. Jeg vil derfor høre, om du vil komme og holde oplægget her i afdelingen for ca. 70 lærere.

Mange hilsener 
Afdelingleder ved VUC

Find din egen handlekraft

Ring nu og aftal nærmere med mig på mobil 22 48 54 93 eller send en mail til hanne@kidde.dk eller book en tid her

Nogle udtalelser fra min funktion som trivselskonsulent på en videregående uddannelse

Scroll til toppen

Kontakt mig

Stig Kidde - _20B3326

Find din egen handlekraft.
Ring nu og aftal nærmere med Hanne eller book en tid her

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.