Coaching og rådgivning for studerende og gymnasieelever

Du har givet mig så meget som jeg vil tage med mig. Og du var forstående og omsorgsfuld, da jeg ikke magtede mere – af hele mit hjerte TAK Hanne. Du var medvirkende til, at jeg kæmpede mig op igen og at vi alle 4 herhjemme har det godt. Kærlige tanker fra Rikke

Flere og flere studerende får ”ondt i studielivet”. Øgede krav om at skulle præstere både fagligt, personligt, og socialt kan opleves så overvældende, at det kan føre til tankemylder, præstationsangst, udbrændthed og søvnproblemer. Hver tredje gymnasielev overvejer at droppe ud.

Er du elev på en ungdomsuddannelse eller studerende på en videregående uddannelse og oplever du, at du har mistet overblikket og har brug for hjælp til at sortere i dine tanker? Måske har du symptomer på stress eller har svært ved at komme videre?

Som underviser, vejleder og coach gennem mange år på en videregående uddannelse, har jeg stor erfaring med at hjælpe studerende, der af den ene eller anden grund er kørt fast i studiet, og derfor har brug for hjælp til at komme videre.

Der er ingen hurtige løsninger, men mange års erfaring med at få studerende og undervisere til at genfinde deres ressourcer, har vist mig at korte forløb med få, men intensive samtaler, ofte kan være mindst lige så givende som længere forløb.

Samtalen foregår i en afslappet atmosfære, så du kan føle dig tilpas og tryg også selvom det, vi taler om, er svært.

Studiekrise - er du kørt fast?

Hvis du har mistet overblikket, glæden og motivationen ved studiet, kan det føles helt uoverskueligt at skulle præstere til eksamen, indgå i gruppearbejde, eller få afleveret større skriftlige opgaver.

Jeg har hjulpet mange studerende med “ondt i studielivet” og symptomer på stress.

Ved hjælp af coaching og rådgivning kan jeg hjælpe dig med at få glæden og overskuddet tilbage, så du bliver i stand til at gøre noget ved situationen, hvis du for eksempel

 • er bekymret eller mistrives
 • er i tvivl om du har valgt det rette studie
 • tvivler på om du kan klare studiet
 • har mistet overblikket og har svært ved at sortere i dine tanker
 • er kørt fast i større skriftlige opgaver, fx SRP-opgaven, specialet eller bachelorprojektet
 • har svært ved arbejdet i studiegrupper eller teams
 • er i tvivl om din praktik
Hjælp i praktikken
Det er min erfaring, at praktikperioden både kan være en meget givende, men også udfordrende periode i studiet. Der kan ske ting i din praktik, som du kan have svært ved at tale med andre om. Det kan både dreje sig om forholdet til praktikstedet, de andre praktikanter eller din praktikvejleder, som måske samtidig skal bedømme dig til eksamen. Uden den nødvendige tillid kan det være sårbart og modsætningsfyldt at skulle fortælle om sin usikkerhed. Jeg har stor erfaring med, som neutral tredjepart, at rådgive når der opstår usikkerhed eller måske konflikter under praktikken.

Hjælp til eksamen

— for dig der går på gymnasiet eller en videregående uddannelse

Der er efterhånden flere og flere studerende, der oplever eksamenssituationen som overvældende måske ligefrem angstfremkaldende.
Det er normalt at være nervøs til eksamen, men hvis det tager overhånd og bliver til eksamensangst, kan det give problemer. Heldigvis er der råd og hjælp at hente.
Jeg giver dig konkrete råd og redskaber til, hvordan du får kontrol over din situation igen, finder kraften til at handle, og klarer at gå til eksamen!

Jeg kan fx hjælpe dig med at lægge en handlingsplan for, hvordan du når din eksamenslæsning eller får skriftlige opgaver færdige.

Som både vejleder, eksaminator og censor ved jeg, hvilke forventninger du bliver mødt med under eksamen. Derfor kan jeg hjælpe dig med at mindske stress og angst i forbindelse med eksamen, så du bliver i stand til at bevare kontrollen.

Jeg kan for eksempel hjælpe dig med

 • præstationsangst før og under eksamen
 • eksamensangst
 • eksamensforberedelse
 • skriftlige opgaver eller mundtlige oplæg

Find din egen handlekraft.

Ring nu og aftal nærmere med mig på mobil 22 48 54 93 eller send en mail til hanne@kidde.dk eller book en tid her

Som studerende får du rabat.
Studiepris 550 kr. pr session af en times varighed.
Telefon coaching 250 kr. pr. halve time.

"Kære Hanne.
Tak for et spændende, givende og hårdt skoleår 🙂 Jeg vil sige tak for ALT, du har været en vidunderlig underviser.I starten tænkte jeg – hold da op, hun bliver svær at danse med 🙂 .
Jeg var nok lidt bange for din kraft, for du er en kraftfuld kvinde. En fantastisk varm og kraftfuld kvinde.
Du har givet mig så meget som jeg vil tage med mig. Og du var forstående og omsorgsfuld, da jeg ikke magtede mere – af hele mit hjerte TAK Hanne.
Du var medvirkende til, at jeg kæmpede mig op igen og at vi alle 4 herhjemme har det godt. Tak, tak og atter tak, jeg vil gerne undervises et par år mere af dig. Kærlige tanker fra Rikke"
Rikke
Studerende
Kære Hanne
Tusinde tak for ”nøglen til det store skab” – og for måden vi har fået den på!
Kærlig hilsen
Dit hold i Specialpædagogik
Scroll til toppen

Kontakt mig

Stig Kidde - _20B3326

Find din egen handlekraft.
Ring nu og aftal nærmere med Hanne eller book en tid her

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.